Zoekmachine adverteren (SEA)

Wilt u bovenaan in een zoekmachine komen? Door middel van adverteren gaat dit sneller als normaal. Dit adverteren binnen Google of een andere zoekmachine wordt Zoekmachine Adverteren (SEA) genoemd. Het uiteindelijke doel van het adverteren is het verleiden van de bezoeker om naar de website te gaan en een actie te laten verrichten.

Search Engine Advertising

Zoekmachine Adverteren (Search Engine Advertising) zorgt voor vindbaar- en zichtbaarheid van uw website. SOLONE zorgt zelfs voor een toppositie binnen Google door middel van deze advertenties. Door deze toppositie bent u eerder vind- en zichtbaar in de zoekresultaten dan uw concurrenten. Dit betekent dat potentiële klanten eerst met u in contact komen. Een ideale manier om de juiste doelgroep te benaderen en daarmee een boost te geven aan uw bedrijf.

Search Engine Advertising (SEA) is het adverteren binnen een zoekmachine op basis van zoekwoorden. Woorden waar uw doelgroep op zoekt. Als een potentiële klant op een van deze woorden zoekt, dan wordt de advertentie getoond in het zoeknetwerk van Google. Door Zoekmachine Adverteren zorgt SOLONE ervoor dat er meer verkeer naar uw website wordt gegenereerd. Meer verkeer betekent meer bezoekers. Deze bezoekers zijn uw potentiële klanten!

Het verschil met Search Engine Optimalisation

Door Zoekmachine Adverteren toe te passen zorgt u direct voor een toppositie binnen Google. U hoeft niet te wachten om bovenaan in de organische zoekresultaten te komen. Dit is bij Zoekmachine Optimalisatie wel het geval. Direct bovenaan in Google vergroot dus ook de kans om direct resultaten te boeken.

Adverteren binnen de zoekmachine

Het adverteren binnen een zoekmachine kan zeer specifiek. Door specifiek te adverteren zorgt u ervoor dat er geen budget onnodig weg wordt gegooid. Bij Search Engine Advertising kunt u uw doelgroep zeer gericht benaderen op basis van geslacht, locaties, gedrag, interesses en zoekwoorden. Op die manier zet u uw budget alleen op de juiste manier in. En bovendien ook nog voor de juiste doelgroep. Het meest gebruikte programma voor het adverteren binnen de zoekmachine is Google Ads.

Tegenwoordig is het best makkelijk om een Google Ads campagne op te zetten.  Daarentegen wordt het verschil gemaakt in de specificatie en de optimalisatie van de campagnes. SOLONE kiest daarom altijd voor Google’s “slimme campagnes”. Hiermee zorgen we ervoor dat met zo weinig mogelijk budget, zoveel mogelijk conversies (bv. contact opgenomen) worden gerealiseerd. SOLONE analyseert nauwkeurig welk budget voor u het meest geschikt is.

Uitbesteden van Search Engine Advertising (SEA)

Voorafgaand aan Zoekmachine Adverteren is het net zoals bij Zoekmachine Optimalisatie van belang om te weten wie uw doelgroep is en waar zij op zoeken. SOLONE voert hierom een uitgebreide zoekwoordenonderzoek uit en brengt uw doelgroep in kaart aan de hand van verschillende analyses.

SOLONE heeft als SEA-bureau de juiste kennis, vaardigheden en ervaring om een succesvolle campagne op te stellen. Het uitbesteden van adverteren is daarom aantrekkelijker. Het verschil is namelijk dat er voor hetzelfde geld meer resultaten worden geboekt bij het uitbesteden aan SOLONE. Resultaten die u anders niet had behaald. Benieuwd naar welke SEA campagne voor u het meest geschikt is?

Benieuwd naar wat voor soort advertenties er allemaal zijn?