Website maken & Webdesign

Wilt u een website laten maken? SOLONE helpt u bij het maken van een professionele website. Snel, voordelig en op maat. Daarnaast kijken we welk webdesign het best bij uw bedrijf past!

Een goed scorende website laten bouwen!

Een goede website is een website die aan verschillende eisen voldoet, zoals gebruiksvriendelijkheid, snelheid, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en relevantie van de inhoud.

SOLONE gebruikt WordPress om een website te bouwen. Een programma waarbij u makkelijk wijzigingen kan aanbrengen of de website kan uitbreiden. Samen met u kijken wij welk design het best bij u past. 

Verschillende eisen voor een goede website

Zoals gezegd is een goede website snel, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, relevant en toegankelijk. Een gebruiksvriendelijke website is gemakkelijk te navigeren, heeft een duidelijke structuur en is te begrijpen voor de gebruiker. Een snelle website laadt snel en werkt soepel. Een betrouwbare website is veilig en functioneert correct zonder technische problemen.

Bij een toegankelijke website wordt er tijdens de ontwerpfase rekening gehouden met gebruikers met beperkingen, zoals slechtziendheid of kleurenblindheid. Het laatste punt waar een website aan moet voldoen is relevantie. Een website is relevant als het aansluit op hetgeen wat de gebruiker zoekt. Het is dus afhankelijk van het zoekgedrag van uw potentiële klanten.

Een nieuwe website is bij SOLONE inclusief:

 • Modern design
 • WordPress & daarbijhorende functionaliteiten
 • Snelheid & gebruiksvriendelijkheid
 • Website-onderhoud
 • Statistieken & analyses
 • Persoonlijk hulp & contact

Website die goed zichtbaar is in de zoekmachine

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat een website hoog scoort in zoekmachines. SOLONE doet dit aan de hand van zoekmachine optimalisatie (SEO). Hieronder staan enkele belangrijke stappen om een website te maken die hoog scoort in zoekmachines:

 1. Zorg voor relevante en unieke inhoud
 2. Gebruik de juiste zoekwoorden
 3. Zorg dat de technische SEO op orde is
 4. Creeër verschillende kwalitatieve backlinks
 5. Zorg dat de mobiele weergave optimaal is
 6. Zorg ervoor dat zoekmachines uw website goed kunnen crawlen.
 7. Gebruik Social Media voor meer verkeer naar de website

Continu optimaliseren van de website

Het is wel belangrijk om te weten dat zoekmachine-optimalisatie een continu proces is en dat het verandert met de tijd. SOLONE blijft daarom uw website optimaliseren, zodat uw website blijft aansluiten op de veranderende eisen van de zoekmachines en van de potentiële klanten.

Voor een goed scorende website moet u altijd blijven optimaliseren. Bij bijvoorbeeld SEO is het doel om de vindbaarheid van uw website in de zoekmachine te verhogen. Als u niet blijft optimaliseren, kan er geen hoge ranking worden gegarandeerd. Bovendien is het geen snelproces. Een goed scorende website in de zoekmachine krijgen, vergt tijd en de juiste expertise.

Een scorende website vergt een passend webdesign

Webdesign is een onderdeel van het ontwerpproces van een website, waarbij er wordt gekeken naar de visuele aspecten en de gebruiksvriendelijkheid van een website. Het doel van webdesign is om de gebruiksvriendelijkheid en de uitstraling van een website te verbeteren, zodat de bezoeker gemakkelijk en snel de gewenste informatie kan vinden.

Een webdesigner is verantwoordelijk voor het creëren van de layout, kleurgebruik, typografie, beeldmateriaal en andere visuele elementen van een website. Hierbij wordt rekening gehouden met het doel van de website en de doelgroep waarvoor de website is bedoeld. SOLONE zorgt ervoor dat het webdesign past bij uw bedrijf en uw brand design.

Webdesign voor verschillende schermen

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de telefoon. Daar waar vroeger de PC werd aangezet, pakt men nu gemakkelijker de tablet of smartphone. Bij webdesign is het daarom belangrijk dat het ontwerp op verschillende formaten goed weergegeven wordt.

Daarnaast is het bij websdesign belangrijk dat er niet alleen gekeken wordt naar het uiterlijk, maar ook naar de navigatie en het gebruik van de website.

Wilt u een website laten maken of een passend webdesign?