Over SOLONE

Een full-service marketing bureau die expertise en Twentse nuchterheid gebruikt om samen met u online successen te boeken!

Het ontstaan van SOLONE

SOLONE is ontstaan uit de passie voor Digital Marketing en de belangstelling voor ondernemerschap. Daarnaast is het erg leuk om een steentje te kunnen bijdragen aan het succes van een ander. De toenemende vraag naar online expertise heeft uiteindelijk gezorgd voor het ontstaan van Sven Oude Lenferink’s Online Navigation Engine (SOLONE).

Bij SOLONE geloven wij dat enthousiasme, kennis en ervaring in combinatie met eerlijkheid en realisme het verschil kan maken in de online wereld. Wij bieden online marketing op maat aan. Zo krijgt u bij SOLONE de aandacht die u verdient!

Het doel van onze digital marketing

Wij creëren voor iedereen een persoonlijke strategie. Daarnaast nemen wij samen met u uw bedrijfsdoelstellingen door en bekijken welke marketingacties deze doelstellingen het best kunnen realiseren. Op die manier willen wij een bijdrage leveren aan uw succes. Met de digital marketing van SOLONE versterkt u uw bedrijf en bent u online beter vind- en zichtbaar.

Wij willen samen met u succes creëren in een snel veranderende online wereld. Dit doen wij door nauw samen te werken met onze klanten en volledige transparantie en inzicht te bieden in onze werkzaamheden.

 

Durf te dromen

Wat als een studie begon, resulteerde in passie voor de online wereld. Door een vroeg begin in de digital marketing wereld en het blijven optimaliseren en innoveren van kennis, heeft bij SOLONE voor de nodige ervaring gezorgd. Ervaring die SOLONE wil gebruiken om u te helpen met het boeken van resultaat. Door persoonlijk en klein te blijven, hopen wij groot te worden!

Wilt u ook online resultaten boeken? Samen gaan we voor succes!