Content Marketing

Tegenwoordig is waardevolle informatie belangrijker dan ooit. Mensen gebruiken steeds meer online middelen om hun vragen beantwoord te krijgen. Vragen waarvoor uw bedrijf vaak de oplossingen heeft.  Bij SOLONE vertalen wij deze oplossing door middel van content marketing in waardevolle content die de behoefte van de klant vervult.

Content marketing: contact, conversie en behouden.

Bij contentmarketing draait het om content maken en verspreiden onder uw doelgroep. Tegenwoordig ziet u ook steeds meer kwalitatieve blogs die ingaan op de behoefte of vraag van de klant. Hierdoor heeft u beter contact met de doelgroep, zorgt het er eerder voor dat zij een product of een dienst afneemt en zorgt u ervoor dat deze klant terugkeert. Dat is precies waar contentmarketing om draait: contact maken, conversie laten doen en de klant behouden.

Dit bereikt u het best door informatieve en kwalitatieve content aan te bieden. Met content worden alle soorten teksten, video’s, afbeeldingen en zelfs evenementen bedoeld.  Wat het beste bij uw bedrijf past, hangt af van uw producten/diensten en uw doelgroep. SOLONE doet graag met u een uitgebreid onderzoek naar welke content het best bij uw bedrijf en doelgroep past.

Heeft u een blog of een los stuk tekst nodig?

SOLONE schrijft ook losse blogs en pagina’s.

SOLONE helpt u graag met de volgende onderdelen:

  • Maken van contentstrategie
  • Schrijven van content
  • Maken van blogs
  • Maken van video’s
  • Maken van afbeeldingen (Photoshop)
  • Maken van infographics
  • Maken van templates

Maak het verschil met goede unieke content

Wat bij contentmarketing het verschil maakt, is dat u uzelf kan onderscheiden door op het juiste moment onder de juiste doelgroep de juiste informatie aan te bieden. Met goede contentmarketing zorgt u ervoor dat de klant die eigenlijk puur informatie zocht, door uw content wordt overgehaald om uiteindelijk toch iets bij u af te nemen.