Brand Design

Bij brand design draait het om het geven van een herkenbare identiteit aan uw bedrijf, die u onderscheidt van de concurrenten. SOLONE kijkt hiervoor naar de positionering van uw bedrijf met als doel uw bedrijf neerzetten als een merk met status.

Brand design

Voor brand design gebruikt SOLONE een speciaal model dat  ontwikkeld is voor positionering. Dit model is het positioneringsmodel van Brandpositioner. Dit model maakt voor iedereen duidelijk waar u als merk voor staat. Wilt u ook uw positionering vaststellen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Brand design is erg belangrijk om succesvol te kunnen zijn. Een bekend en goed merk zorgt namelijk voor meer betrokkenheid. Meer betrokkenheid betekent meer potentiële klanten, waardoor de kans op conversie ook hoger is. Bij SOLONE durven we zelfs te zeggen: “ Goede brand design is gegarandeerd succes”.

Wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maken van een logo

Maken van een website

Merkpositionering vaststellen

Marketingstrategie bepalen

Maken van een huisstijl

Het creëren van een sterk merk

Bij brand design draait het om het vormgeven van een merk.  Zogeheten merkbeleving speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom richt SOLONE zich voornamelijk op het verhaal dat u naar buiten vertelt. Een sterk verhaal resulteert automatisch in een goed merk.  Het maken een website, logo of huisstijl is een vertaling van het merk en hetgeen waar het merk voor staat.

Bij dit marketingonderdeel staan verschillende vragen centraal. Waar staat uw bedrijf voor? Welke boodschap wilt u overbrengen? Welk imago wilt u als bedrijf? Waar ligt u onderscheidend vermogen?

Tone of voice

Bij brand design gaat het niet alleen over hoe u naar buiten communiceert.  Ook intern moet duidelijk zijn waar uw merk voor staat en wat zij uit wilt stralen. Brand design maakt dus onderdeel uit van het strategisch niveau van een onderneming.

Zoals eerder gezegd is de manier van communiceren erg belangrijk. Dit wordt bij Brand Design ook wel Tone of Voice genoemd. Het is de stijl waarin u schrijft en de manier waarop u uw doelgroep aanspreekt. Het gaat om de persoonlijkheid van uw merk, uw bedrijf. Bij SOLONE wordt de totaalbeleving van uw merk in kaart gebracht.

Wilt u ook een dat uw merk of bedrijf op de kaart wordt gezet?